Strumpor från Jämtland

Svensktillverkade strumpor av högsta kvalitet

Vi är en smula kräsna när det kommer till material. Vi stickar nämligen våra strumpor i högkvalitativ och jätteskön merinoull, bomull och bambu. Vi låter naturens egna supermaterial stå för funktionalitet och andningsförmåga, medan det tunna ytlagret av polyamid gör strumpan extra slitstark och hållbar. Därför kan våra strumpor användas till allt – året om: lata kvällar framför tv-serien, härliga dagar i pulkabacken med barnen eller tuffa tag på padelbanan mitt i sommaren. Det kvittar om du har lågt blodtryck eller högt tryck i skidspåret. Det handlar alltid om glada fötter tack vare en glad tillverkare, som räknar varje detalj när det kommer till funktion och miljö. 

Kvalitet som sticker ut

Under strumpans resa, från garn till färdig produkt, granskar vi den noggrant för hand – minst sex gånger. Garnet stickas med tå och häl för att få rätt former. Allt kontrolleras kontinuerligt för att materialet ska hålla den premiumkvalitet som vi eftersträvar. Våra hantverkare vänder sedan strumpan manuellt och sluter samman tåpartiet. Vips, nu har det blivit en strumpa, men än är den inte redo för din fot. Först ska den tvättas och torktumlas, samt formas på våra fotmodeller. När strumpan har fått sin form och storlek, ja, då märker vi den med Triconors emblem och skickar den hem till dig. 

Totalt utför våra hantverkare fyra avgörande produktionsmoment för hand, samt en rad mindre handpåläggningar. Vi tror att det är därför som antalet reklamationer är så lätträknade.