Köpvillkor

Här handlar du tryggt. 

Triconor AB har lång erfarenhet av produktion av strumpor.

Expeditions-, faktura- och fraktavgift.

Fri frakt för beställningar över 400kr
Om under 400 kr tillkommer en avgift på 39kr

Leveranstid

Din order packas och skickas så snart den är klar, senast inom 3 dagar.
Kan bli något längre vid hög orderingång.

Betalning

All betalning sker genom KLARNA

Priser och betalning

Samtliga priser på denna hemsida är inklusive moms. Vi reserverar oss för ev. prisförändringar av skatter eller liknande oförutsedda händelser. Vi reserverar oss för ev. felaktig information på hemsidan samt att färgåtergivningen ej är exakt.

Prenumeration

När du slutfört din beställning av vår prenumerationstjänst skickas bekräftelse till angiven e-postadress och leverans sker varannan månad av de strumpor som du prenumererar på. Kostnad för leverans är samma som enskilt köp. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om beställningen inklusive produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@triconor.se.

Felaktig/skadad vara

Vid upptäckt av skadad vara vid leverans, ta kontakt med oss på 063-12 52 24 eller på e-mail: info@triconor.se

Retur och bytesrätt

Du har full retur- och bytesrätt på alla varor inom 30 dagar. Kontakta oss, på telefon: 063-12 52 24 eller på mail: info@triconor.se.
Som en del i vårt miljöarbete skickas inga retursedlar med i paketet, för retursedlar kontakta oss så skickar vi dessa till dig.

Personuppgifter

Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (general data protection regulation)
Läs mer om Triconors GDPR policy här: TRICONORS dataskyddspolicy

Reklamation / Synpunkter

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med produkten eller att något hänt med din beställning ber vi er ta kontakt med oss på 063-12 52 24 eller info@triconor.se.

Vill du berätta hur nöjd du är med våra produkter kan du även skriva till oss på facebook: https://www.facebook.com/triconorAB/